Welsh Rarebit
Ein Rezept von Rebecca Wright – unsere Karten-Illustratorin von Middle Mouse
Ingredients / Zutaten
- 50g flour / Mehl
- 50g butter / Butter
- ½ pint of strong beer / 250ml starkes Bier
- 300g very strong cheddar / alten Cheddar
- 2 tsp English mustard powder / 2 Teelöffel englisches Senfpulver
- Black pepper (lots of it) / (viel) schwarzer Pfeffer
- 3 tablespoons double cream / 3 Esslöffel Kochsahne)
- 4 large slices of bread – brown works best / 4 große Scheiben Sandwich-Vollkornbrot
Anleitung:
- Melt the butter and make a roux with the flour, stirring so the mixture doesn’t catch on the bottom of the pan. / Butter schmelzen und mit dem Mehl zu einer dicken Sauce anrühren
- Add mustard and pout in the beer in stages, stirring through until thick and smooth / Senfpulver und Bier einrühren
- Add the cream and cheese and stir until it melts into the sauce / Sahne und Käse zufügen und gut umrühren
- Season well with black pepper / gut pfeffern
- Toast the bread lightly, then spread the mixture onto the toast. Place under a hot grill until the top is bubbling and brown / Brot toasten und mit der Sauce begießen. Dann im Ofen grillen.